Molino Signetti 

Molino Signetti 

O Kompaniji

Molino Signetti je renomirana italijanska kompanija sa bogatom tradicijom u mlinskoj industriji. Osnovana je sredinom 20. stoljeća, i od tada je sinonim za kvalitet i inovaciju u proizvodnji brašna. Njihova misija je da kombinuju tradicionalne metode sa modernom tehnologijom kako bi stvorili proizvode najvišeg kvaliteta.

Historija

Molino Signetti je osnovan 1949. godine u srcu Italije. Od tada, kompanija je rasla i razvijala se, usvajajući nove tehnologije i metode kako bi ostala lider na tržištu. Tokom decenija, kompanija je proširila svoj asortiman proizvoda i unaprijedila svoje procese proizvodnje, ostajući posvećena svojoj misiji pružanja vrhunskog brašna i mlinskih proizvoda.

Proizvodi

Molino Signetti nudi širok asortiman proizvoda, uključujući:

  • Pšenično brašno: Različiti tipovi brašna, od mekog do tvrdog pšeničnog brašna, pogodnog za sve vrste pekarskih proizvoda.
  • Kukuruzno brašno: Idealno za pripremu tradicionalnih italijanskih jela kao što je polenta.
  • Integralno brašno: Sačuvana nutritivna vrijednost pšenice, savršeno za zdravu ishranu.
  • Organsko brašno: Proizvedeno od pšenice uzgojene bez upotrebe pesticida i hemijskih đubriva.
  • Specijalna brašna: Uključujući brašna za pizzu, tjesteninu, kolače i druge specijalizirane namjene.

Kvalitet i Inovacije

Molino Signetti je posvećen održavanju najviših standarda kvaliteta. Koriste najsavremenije tehnologije za mljevenje pšenice i stalno unapređuju svoje procese kako bi osigurali da svaki proizvod zadovoljava stroge kriterije. Pored toga, kompanija ulaže u istraživanje i razvoj kako bi ponudila inovativne proizvode koji zadovoljavaju potrebe savremenih potrošača.

Posvećenost Održivoj Proizvodnji

Kompanija je također posvećena održivom poslovanju i ekološki odgovornoj proizvodnji. Molino Signetti koristi metode koje minimiziraju utjecaj na životnu sredinu, uključujući reciklažu otpada i smanjenje potrošnje energije.


Web stranica