Leagel

Leagel

Leagel je kompanija koja se bavi  proizvodnjom sastojaka za sladolede  i kolače, osnovana 1991. od strane G-dina Leardini Tonina, a nedugo zatim, 1994. u posao se uključuje Giovanni Calabro – obojica bivši proizvođači domaćeg sladoleda i veliki stručnjaci ovog sektora. Leagel brend je rezultat njihovog dugogodišnjeg iskustva u slastičarstvu i želje da udruže svoju veliku strast za usavršavanje domaćeg italijanskog sladoleda putem proizvodnje polugotovih sirovina i preparata za sladolede i kolače vrhunskog kvaliteta, tradicionalnog okusa i savremene tehnologije u proizvodnji.

Jednostavnost, transparentnost i povjerenje

Tokom dvadeset godina svog postojanja, LEAGEL se plasirao na međunarodnom tržištu zahvaljujući svojoj filozofiji jednostavnosti, transparentnosti i povjerenja u interakciji sa svojim klijentima.

Leagel je sinonim vrhunske kvalitete,  podrške i zadovoljavanja potreba proizvođača sladoleda širom svijeta,  zahvaljujući konstantnom istraživanju i strastvenoj  posvećenosti  jednom od najpoznatijih italijanskih proizvoda – čime se svrstava među istinske ambasadore širenja kulture domaćeg italijanskog sladoleda u svijetu .

U svijetu

Njihova osnovna misija jeste proizvesti prepoznatljivi sladoled, tradicionalnog talijanskog okusa na moderan način. Veliku brigu polažu u kontrolu kvalitete svojih ulaznih i izlaznih materijala, higijenskih uslova proizvodnje, stalnom istraživanju i unapređivanju tehnologije u proizvodnji, kao i u kreiranju novih proizvoda koji uvijek moraju zadržati svoj prirodni okus i miris.

Za sve svoje proizvode, bilo da se radi o polugotovim proizvodima za sladoled ili za kolače, uvijek nude vrhunsku edukaciju svojim klijentima širom svijeta, vođenu od strane najboljih majstora. Konstantno su prisutni na svim svjetskim sajmovima slastičarstva, u cilju što bolje prezentacije, ali i komunikacije sa svojim stalnim klijentima, te prikupljanja novih informacija i potreba konzumatora.

Naša kompanija, Complex d.o.o. Sarajevo, omogućava da ove vrhunske polugotove proizvode, u prahu i pastama, kupite i napravite jedinstvene sladolede i obogatite vaše  kolače okusima po Vašoj želji.


Web stranica