Manuel Caffe

Manuel Caffe

Danas je Manuel Caffè sinonim za italijanski okus širom svijeta. Manuel Caffè je prisutan u 65 zemalja i na pet kontinenata s proizvodima koji utjelovljuju vrlo preciznu viziju: misija ponuditi gurmanima i ljubiteljima kafe savršenu kafu, plod kombinacije besprijekorne obrade, istinske strasti, stalnih inovacija i profinjenih mješavina, tumači duge tradicije.

Sve je započelo 1975. godine u Coneglianu Veneto, kada je Giuseppe De Giusti svoju visoko cijenjenu radionicu pretvorio u kompaniju. I nazvao ga je Manuel Caffè.

Cijela porodica bila je uključena u ono što je tokom godina postalo priča sastavljena od predanosti, postojanosti i uspjeha. Od tada se najbolja kafa na svijetu prži, ostavlja da odleži, miješa i pakira s istom strašću i prodaje u cijelom svijetu.

Stalna potraga za kvalitetom. To je premisa koja vodi rad kompanije Manuel Caffè naprijed i leži u osnovi sve boljih mješavina, zajedno s konkretnom i stalnom podrškom koja se nudi svim sektorskim operaterima koji odaberu proizvode i usluge kompanije Manuel Caffè. Sve to kako bi se mogao ponuditi izvrsnost svaki dan, u svakom obliku.

Koherentnost, entuzijazam, energija. Zajedno s jakim osjećajem odgovornosti i stalnom željom za inovacijama, uvjereni da dobrota mora predstavljati beskrajno putovanje ka savršenstvu. S poštovanjem prema potrošaču, prema svima koji su uključeni u proizvodni proces, prema krajnjem potrošaču i pridržavanju strogih standarda italijanske tradicije kafe.

Manuel Caffè  se odlučio raditi u svijetu i za svijet. Zbog toga lično odlaze na plantaže gdje mogu kupiti najbolje sirovine. Danas Manuel Caffè opskrbljuje 11 zemalja, uključujući zemlje Južne Amerike, Indiju, Indoneziju i Vijetnam, dok izvoze u 65 država: SAD, Bliski Istok, Južna Koreja i diljem Europe, gdje se  prisutnost iz godine u godinu povećava. U Bosni i Hercegovini Manuel Caffè je prisutan od 2004. godine.

MANUEL CAFFÈ KATALOG

Pausa – MANUEL CAFFÈ MAGAZIN


Web stranica